Geplatst dur Administrator op juni - 16 - 2014 0 Reaksies

Vlooienmarkt flyer A4 2014

Op Zondag 20 juli a.s. organiseert Carnavalsvereniging de Krey weer haar jaarlijkse vlooienmarkt in het centrum van Broekhuizen. Op deze nog echte ouderwetse vlooienmarkt zullen tal van bruikbare spullen worden tentoongesteld, maar ook zullen diverse spullen per opbod worden geveild. Alle kinderen uit Broekhuizen en Broekhuizenvorst hebben de gelegenheid om hun eigen speelgoed te verkopen op de kindervlooienmarkt. “Zin om even te snuffelen tussen gebruikte spullen, of gewoon lekker even een terrasje te pikken bij de naastgelegen horecagelegenheden aan de maas, kom dan op zondag naar het gezellige centrum van Broekhuizen”. Locatie: Veerweg in Broekhuizen nabij het veerpont aan de maas.
De vlooienmarkt start om 11:00u en de ENTREE is GRATIS.

Kategorieje: Archive

Loat en reaksie achter

*

Programma 2018

Couldn't execute query 'SELECT * FROM agenda WHERE archief='0' AND algemeen='1' AND datum>'2022-01-24' ORDER BY datum'