Geplatst dur Administrator op januari - 9 - 2017 0 Reaksies

C.V. De Krey, Broekhuizen.

Op Zondag 8 januari is Ferdi Bovee uitgekomen als “Prins Ferdi d’n Urste”, de 60e Prins van Carnavalsvereniging De Krey in Broekhuizen. Tijdens zijn regeerperiode wordt hij bijgestaan door Prinses Fleur van Dooren en Adjudant Puck Hermans. Bij het paar zit het carnavalsbloed er vanaf de geboorte al in. Prins Ferdi is geboren op carnavalszondag waar adjudant Puck zijn verjaardag op de 11e van de 11e viert. Prins Ferdi is 24 jaar, bijna samenwonend met Prinses Fleur.

Voor het derde jaar op een rij is BVB Substrates de leverancier van de prins bij CV de Krey. Prins Ferdi is in het dagelijks leven werkzaam als logistiek planner bij BVB Substrates. Waar zijn prinses werkzaam is bij kinderdagverblijf Poemelke in Venlo. Adjudant Puck (25), is in het dagelijks leven werkzaam bij Limgroup in Horst.

Het motto van Prins Ferdi d’n Urste voor de komende Carnaval in Broekhuizen is:

Dit joar doon wej de stuk ien de tes en gut d’n brommer aan de kant, want wej goan vurrop in ut Brokezer Kreyeland

Prins Ferdi d’n Urste , Prinses Fleur en Adjudant Puck houden op Zondag 29 januari een receptie vanaf 14:11 uur in Restaurant “Het Maaspaviljoen”, Veerweg 15 in Broekhuizen.

angy-1085

Foto’s zijn gemaakt door : ANGY PhotoDesign

Kategorieje: Archive

Loat en reaksie achter

*

Programma 2018

Couldn't execute query 'SELECT * FROM agenda WHERE archief='0' AND algemeen='1' AND datum>'2022-05-28' ORDER BY datum'