Geplatst dur Administrator op januari - 15 - 2018 0 Reaksies

C.V. De Krey, Broekhuizen.

Op Zondag 7 januari is Leon Thijssen uitgekomen als “Prins Leon d’n Derde”, de 61e Prins van Carnavalsvereniging De Krey in Broekhuizen. Tijdens zijn regeerperiode wordt hij bijgestaan door Prinses Maddy en Adjudant Jack Janssen. Prins Leon III is 49 jaar en heeft naast zijn vrouw Maddy twee zonen Nick en Luc. Leon is zeer bekend bij de jeugd in Horst aan de maas waar hij conciërge is op het Dendron College in Horst. Adjudant Jack Janssen  getrouwd met Henny en zijn kinderen Luc en Lucienne zullen Prins Leon de carnaval bijstaan. Jack is werkzaam bij Bart Faassen boomkwekerij in Tegelen. Prins Leon III en zijn adjudant Jack zijn beide lid van Fanfare St Nicolaas en Joekskapel “Gister ging ut Beater”. Verder gooien ze in de zomermaanden graag een dobbertje in het water.

Het motto van Prins Leon III voor de komende Carnaval in Broekhuizen is:

Mit veul Tam Tam en unne Goije pot beer make weej dit jaor in het Kreyenes veul plezeer.

Prins Leon III , Prinses Maddy en Adjudant Jack houden op Zondag 28 januari een receptie vanaf 14:11 uur in ‘t Kreyenest, Brouwershuis, veerweg 15 in Broekhuizen.

ANGY-1658

Foto’s zijn gemaakt door : ANGY PhotoDesign

Kategorieje: Neejs

Loat en reaksie achter

*

Programma 2018

Couldn't execute query 'SELECT * FROM agenda WHERE archief='0' AND algemeen='1' AND datum>'2022-08-14' ORDER BY datum'