Jubileum 5×11

Het jubileumweekend van CV de Krey begint op vrijdag 20 januari. Dan organiseert de Krey een receptie waar iedereen welkom is om de vereniging te komen feliciteren. Op deze avond zorgen de Toddezek en DJ TikTak voor de muzikale omlijsting.

Zaterdag 21 januari vindt een groot feest plaats in de Kreyenest van Broekhuizen. Deze avond verzorgt de Carnavalsband de muziek en als klap op de vuurpijl vindt een optreden plaats door ´Altied Noeit te Laat´. Voor de kleintjes wordt een leuke kindermiddag georganiseerd, waar toekomstig muziektalent zijn of haar kunstje mag vertonen tijdens een heuse mini playbackshow. Op zondag is het heerlijk nagenieten van alle feestelijkheden met een gezellig Joekskapellen festival.

Alsof dit nog niet genoeg is, heeft CV De Krey ook dit jaar iets extra’s in petto tijdens de buutavond op vrijdag 10 februari. Met optredens van onder andere buutreedner Pierre Cnoops wordt het weer een smakelijke lach-avond. Beppy Kraft zet die avond als grote afsluiter de zaal op zijn kop. Uiteraard organiseert de jubilerende CV de Krey ook dit jaar weer de fameuze “Tour de Brokeze” op carnavalsdinsdag.

Programma Jubileumweekend 20-22 jan in detail:

Vriedaag:
5×11 Resepsie vaanaf 19:49u.
Meziek: DJ TikTak i.s.m. De Toddezek.

Zaoterdaag s’middaags:
Kiendermiddaag vaanaf 14:11u.

Zaoterdaag  ‘s aoves:
Carnavalsaovend.
Knalluh mit Carnavalsband.nl en Aaltiëd Noeït te Laat. Zaal open um 20:30u.

Zondaag:
Joekskapelle Festival vanaf 14:11u.

Download Uitnodiging as PDF      Download Flyer as PDF

 

Programma 2018

Couldn't execute query 'SELECT * FROM agenda WHERE archief='0' AND algemeen='1' AND datum>'2022-08-14' ORDER BY datum'