Martijn Van de Voort is op zaterdagavond 6 januari uitgekomen al 67ste prins van Carnavalsvereniging De Krey Broekhuizen. Tijdens zijn regeerperiode wordt hij bijgestaan door adjudant Per Wijnands.

Prins Martijn is getrouwd met Judith (Van de Voort-Breukers). Als echte carnavalsvierders leerden ze elkaar 25 jaar geleden kennen op de gekke maondaag in Grubbenvorst. Ze hebben samen zes kinderen Flip, Pim, Cato, Bente, Zus en Kees en pleegdochter Angelina. Met zijn eigen bedrijf Mighty1 verzorgt hij voor bedrijven en organisaties conceptontwikkeling en grafische vormgeving. Voor het onderwijs zet hij zich in voor creativiteitsontwikkeling en cultuureducatie. In zijn vrije tijd wandelt Martijn graag of hij is in de tuin te vinden. Judith is ook in het onderwijs actief als groepsleerkracht in het speciaal onderwijs bij Spectrum in Venray.

Actief
Al vanaf 1998 is Martijn lid van CV de Krey. Sinds 2007 ontwerpt hij de jaarlijkse prinsenmedaille. Bij de Tourcommissie zorgt hij voor de creatieve inbreng. Daarnaast is hij bij Jeugdcarnavalsvereniging Kreyepoëtjes actief als spreekstalmeester.

Adjudanten
Adjudant Per is partner van Kirsten (Stockbauer) en trotse vader van Simon en David. Per is Adventure Therapeut bij de Mutsaersstichting. Daarnaast zet Per zich met zijn bedrijf Adventure Therapy Institute (ATI) in om een opleiding tot stand te brengen om Adventure & Nature Therapeuten op te leiden. In zijn vrije tijd is hij dan ook zelf graag in de natuur te vinden. Kirsten is Psychotherapeute en heeft een eigen bedrijf De Oersprong. Prins Martijn I, Prinses Judith, Adjudant Per & Kirsten houden op zondag 21 januari een receptie vanaf 14:11 uur in ’t Kreyenest, Brouwershuis, Veerweg 15 in Broekhuizen.

Foto’s gemaakt door: Pieternel Clabbers Fotografie

Categories:

Tags:

Comments are closed