Op zondagmiddag 8 januari is Peer Hermans uitgekomen als 66ste prins van Carnavalsvereniging De Krey in Broekhuizen en gaat daarom dit carnavalsjaar als jubileumprins voorop.

Tijdens zijn regeerperiode wordt hij bijgestaan door Prinses Inge Verhaegh en Adjudant Luc Janssen.  

Fanfare

De kersverse prins is 29 jaar, in het dagelijkse leven is hij Plant Specialist Horticulture LED solutions. De prinses is verpleegkundige in het geboortecentrum van VieCuri Medisch Centrum Venlo. Adjudant Luc is werkzaam als allround medewerker cash&carry in Grubbenvorst. Alle drie zijn ze lid van Fanfare St. Nicolaas in Broekhuizen én maken ook graag alle drie muziek bij blaaskapel ‘Gister Ging ut Beater’. Daarnaast is Hermans actief als penningmeester bij Jeugdorkest BMBM. Ook is hij al jaren jeugdleider bij SVEB-Sporting ST. In de overige vrije uurtjes drinken de prins en adjudant graag biertjes met hun vrienden.

Receptie

Prins Peer I, Prinses Inge en Adjudant Luc houden op zondag 29 januari een receptie vanaf 14:11 uur in ’t Kreyenest, Brouwershuis, Veerweg 15 in Broekhuizen.  

Jubileumweekend

Het 6 x 11 jubileum zal door de carnavalsvereniging van Broekhuizen groots gevierd worden tijdens het jubileumweekend op 20 en 21 januari op de tijdelijke feestlocatie aan de Horsterweg 21a. Op vrijdagavond is er een jubileumreceptie gevolgd met de Brokezer Parade. Op zaterdagavond is er een groots carnavalsconcert in samenwerking met Fanfare St. Nicolaas, daarna is er een feestavond voor het hele dorp. 

Categories:

Tags:

Comments are closed